Hankekuvaus

Inno-Oppiva -hanke on Tampereen yliopiston TRIM-tutkimuskeskuksen (Tampere Research Center for Information and Media) vuosina 2016 – 2018 toteuttama tutkimus- ja kehittämishanke. Hanke on Pirkanmaan liiton ja Euroopan unionin aluekehitysrahaston rahoittama hanke.

Inno-Oppiva-hankkeessa kehitetään korkeakouluvetoinen innovaatioalusta-malli opetusteknologian tuotekehityksen tueksi pirkanmaalaisille yrityksille. Hankkeen tarkoitus on auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin oppilaitosten tarpeita, kohdentamaan tuoteportfoliotaan tarkemmin olettamalleen asiakaskunnalle sekä saada yritykset hyödyntämään kansallisia ja kansainvälisiä tutkimustuloksia tuotekehittelyssään.

Projektissa etsitään konkreettista mallia ja keinoja, miten yritykset, yliopisto ja oppilaitokset voivat työskennellä yhdessä siten, että innovaatio- ja tuotekehitystä saadaan ketterämmäksi. Inno-Oppiva -hankkeessa tavoitteena on luoda Pirkanmaan opetusteknologiayritysten ja oppilaitosten digitaalisiin opetus- ja oppimisympäristöjen kehittämistarpeisiin keskittyvä osaamiskeskittymä.

Inno-Oppiva hankkeessa on mukana joukko pirkanmaalaisia yrityksiä, jotka tarjoavat opettajille, kouluille ja oppilaitoksille mahdollisuuden ottaa tuotteitaan ilmaiseksi testaus- ja kokeilukäyttöön. Jos kiinnostuit jostakin yrityksestä tai heidän tuotteestaan, ota yhteyttä hankehenkilöstöön.

Lisätietoja

Hankepäällikkö Jussi Okkonen

jussi.okkonen[at]uta.fi, +358 40 556 6986